Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@23:37:12 GMT

ثروتمندترین مرد آسیا کیست؟

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۴۵۲۷۷

ثروتمندترین مرد آسیا کیست؟

«گواتام آدانی» هندی به تازگی جایگاه ثروتمندترین میلیاردر آسیا را از آن خود کرده و بدین ترتیب «موکش آمبانی» را کنار زده است. ناطقان:  براساس فهرست منتشر شده درباره ثروتمندترین افراد جهان از سوی شبکه خبری «بلومبرگ»، «گواتام آدانی» هندی از هموطن خود «موکش آمبانی» پیشی گرفته و به ثروتمندترین فرد آسیا تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!






بنیانگذار ۵۹ساله گروه آدانی شرکت‌هایی از بنادر و هوافضا گرفته تا انرژی حرارتی و زغال سنگ را کنترل می‌کند و بر اساس شاخص میلیاردر‌های «بلومبرگ» اکنون دارایی خالص ۸۸.۵ میلیارد دلاری در اختیار دارد. قیمت سهام شرکت انرژی سبز آدانی تاکنون بیش از ۴۴ درصد افزایش یافته است و شرکت برق تحت مدیریت او تا به امروز ۱۵ درصد افزایش ارزش سهام را تجربه کرده است.
تبلیغات

آدانی در دهه ۸۰ میلادی دانشگاه را رها کرد و به عنوان جدا کننده الماس مشغول به کار شد. «فایننشال تایمز» گزارش داده که او واردات و صادرات سایر کالا‌ها را در سال ۱۹۸۸ میلادی آغاز کرد و به تدریج با استفاده از وام حوزه کاری‌اش را به صنایع دیگر گسترش داد.

او تاکنون از دو اتفاق خطرناک جان سالم به در برده است. در سال ۱۹۹۸ میلادی، آدانی به همراه یکی از همراهان‌اش توسط گروهی از مردان ربوده شد. او و همراه‌اش تنها پس از دریافت ۲ میلیون دلار باج توسط ربایندگان آزاد شدند. در سال ۲۰۰۵ میلادی، متهمان به دلیل کمبود شواهد و ادله از اتهام آدم ربایی تبرئه شدند.

در سال ۲۰۱۸ میلادی، دو مرد دیگر که به دادگاه کشیده شدند پس از این که دادستان‌ها نتوانستند ارتباط آنان با آدم ربایی ادعایی را اثبات کنند تبرئه شدند. آدانی هم چنین در جریان حملات تروریستی بمبئی در سال ۲۰۰۸ میلادی از مرگ نجات یافت. او در آن زمان در هتل تاج محل در مرکز شهر بود لحظه‌ای که شبه نظامیان ساختمان را محاصره کردند و تا روز بعد در زیرزمین مخفی شد. حملات صورت گرفته در آن زمان در سراسر شهر ۱۶۶ کشته بر جای گذاشت.

مانند سایر میلیاردر‌ها در سراسر جهان، آدانی شاهد افزایش سرسام‌آور ثروت خود در طول همه گیری بوده است. ارزش دارایی او در سال گذشته در چنین دوره‌ای کم‌تر از ۴۰ میلیارد دلار بود.

با این وجود، اکنون او از «موکش آمبانی» کارآفرین هندی در زمینه انرژی و فناوری پیشی گرفته و به دهمین فرد ثروتمند جهان تبدیل شده است. گروه آدانی عملکرد فوق العاده‌ای در بازار سهام هند در طول شیوع کرونا داشته است.

سهام آدانی اینترپرایز از ژوئن ۲۰۲۰ میلادی در بورس ملی بمبئی بیش از ۱۰۰۰ درصد جهش را تجربه کرده که نشانه‌ای از خوش بین بودن سرمایه گذاران به توانایی آدانی برای شرط‌بندی‌هایش بر روی بخش‌هایی مانند زیرساخت‌ها و انرژی‌های تجدیدپذیر است که بخش‌هایی کلیدی برای اهداف توسعه «نارندرا مودی» نخست وزیر هند محسوب می‌شوند.

آمبانی که شرکت Reliance Industries را مدیریت می‌کند اکنون با ارزش خالص ۸۷.۹ میلیارد دلار در رتبه یازدهم شاخص «بلومبرگ» از نظر دارا بودن ثروت قرار دارد.

این تنها تحولی نبود که اخیرا رتبه‌بندی میلیاردر‌ها شاهد آن بوده است. هفته گذشته، متا شرکت مادر فیس بوک، شاهد سقوط تاریخی در بازار سهام خود بود که بیش از ۳۰ میلیارد دلار از ثروت شخصی «مارک زاکربرگ» را از بین برد. زاکربرگ مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران «متا» اکنون در رتبه سیزدهم شاخص میلیاردر‌های بلومبرگ قرار دارد.
منبع: تابناک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: میلیارد دلار میلیاردر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۵۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی

باتری‌های سدیم یونی آمریکایی پس از گذشت دو سال از معرفی و عبور از تست‌های فراوان، از مرحله آزمایشگاهی خارج و وارد خط تولید شدند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دو سال پیش یک شرکت آمریکایی پیشگام در تولید باتری‌های سدیم یونی، مشغول آماده‌سازی باتری‌های سدیمی با فرمول ویژه برای تولید انبوه شد. این شرکت که کمی از برنامه‌ریزی‌های اولیه خود عقب مانده بود، از آغاز رسمی تولید باتری‌های سدیمی با قابلیت شارژ سریع و عمر طولانی به‌عنوان جایگزینی جذاب در بازی ذخیره انرژی خبر داد.

مزایای سدیم نسبت به لیتیوم در باتری‌ها

فراوانی سدیم در سیاره زمین بین ۵۰۰ تا هزار برابر بیشتر از لیتیوم است و تأمین آن نیازی به شیوه‌های استخراج آسیب‌رسان لیتیوم ندارد. از سوی دیگر باتری‌های سدیم یونی به‌طور کامل از موادی شامل آلومینیوم، آهن و منگنز ساخته شده‌اند که به‌وفور در دسترس هستند. مواد شیمیایی این باتری‌ها را می‌توان از طریق یک زنجیره تأمین داخلی قابل اعتماد مستقر در ایالات متحده و عاری از اختلالات ژئوپلیتیکی تهیه کرد، حال آن‌که این موضوع برای مواد رایج در باتری‌های لیتیوم یونی مانند کبالت و نیکل صدق نمی‌کند.

فناوری یون سدیم در سال‌های اخیر به‌عنوان یک وسیله ذخیره‌سازی انرژی قابل اعتمادتر و بالقوه ارزان‌تر مورد توجه قرار گرفته است و هرچند چگالی انرژی آن از یون لیتیوم عقب‌تر است، مزایایی مانند دوچرخه‌سواری سریع‌تر، طول عمر بیشتر و استفاده نهایی ایمن‌تر و غیرقابل اشتعال، آن را به یک جایگزینی جذاب برای باتری‌های لیتیومی به‌ویژه در استفاده‌های ثابت مانند مرکز داده و ذخیره‌سازی پشتیبان شارژر ماشین‌های برقی تبدیل کرده است.

سازنده آمریکایی یکی از اولین عملیات‌های تولید عمده در سطح جهانی را راه‌اندازی کرده و آغاز تولید رسمی خود را در کارخانه تولیدی خود در هلند میشیگان جشن گرفته است که اولین خط تولید باتری‌های سدیم یونی در مقیاس تجاری در ایالات متحده محسوب می‌شود.

برقی شدن اقتصاد به توسعه و تولید راه‌حل‌های ذخیره‌سازی انرژی جدید و ابتکاری وابسته است و باتری‌های سدیم یونی جایگزین منحصربه‌فردی برای یون لیتیوم با قدرت بالاتر، شارژ مجدد سریع‌تر، چرخه عمر طولانی‌تر و شیمی کاملاً ایمن‌تر و پایدارتر ارائه می‌دهند.

این باتری‌ها بدون استفاده از مواد معدنی متضاد یا مواد با اثرات زیست‌محیطی مشکوک ارائه می‌شود و ۱۰ برابر سریع‌تر از باتری‌های لیتیوم یونی شارژ و دشارژ می‌شوند. این امر باتری‌ها را به رقیب اصلی برای فرازونشیب‌های ذخیره‌سازی برق پشتیبان تبدیل می‌کند. چگالی باتری‌های سدیم یونی بیش از دو برابر چگالی انواع لیتیوم یونی هستند که این ویژگی با پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای خودروهای الکتریکی همراه است.

محل مصرف باتری‌های سدیم یونی

هوش مصنوعی در دنیای امروز بسیار تشنه انرژی شده است، بنابراین شرکت یادشده مقصد اولیه تولیدات خود را مراکز ذخیره‌سازی داده‌های هوش مصنوعی عنوان کرده است که باتری‌های با چرخش سریع یک ابزار مدیریت انرژی ضروری در آن‌ها محسوب می‌شود.

این شرکت قصد دارد اولین تحویل محصول خود را در ماه ژوئن داشته باشد و در آینده تمرکز خود را به سایر بازارهای برق صنعتی گسترش دهد. شارژ سریع خودروهای برقی و مخابرات از دیگر اهداف این شرکت هستند.

کد خبر 750436

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا