Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع آگاه از تلاش دولت ژاپن برای حمایت از ادامه فعالیت دو شرکت میتسویی و میتسوبیشی در پروژه نفت و گاز ساخالین-۲ خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، سه منبع آگاه اعلام کردند پس از آنکه روسیه کنترل کامل پروژه نفت و گاز ساخالین-۲، طرح توسعه اصلی تأمین انرژی ژاپن، را در دست گرفت، دولت ژاپن در نظر دارد از تلاش‌های دو شرکت میتسویی و میتسوبیشی برای تداوم مشارکت در این پروژه حمایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با افزایش تنش‌های میان توکیو و مسکو بر سر درگیری‌های نظامی روسیه و اوکراین، گمانه‌زنی‌هایی وجود دارد که آیا شرکت‌های ژاپنی در کنسرسیوم باقی خواهند ماند یا خیر. ژاپن به تحریم‌های غرب علیه روسیه پیوسته است.

به گفته این منابع، وزارت تجارت و صنعت ژاپن به‌زودی این شرکت‌ها را از این تصمیم مطلع خواهد کرد.

ژاپن که منابع انرژی کمی دارد با خطر بی‌سابقه امنیت انرژی مواجه است زیرا تنش‌ها با محدودیت عرضه در جهان و افزایش قیمت‌ها تشدید می‌شود. این کشور ۱۰ درصد از گاز طبیعی مایع‌شده (ال‌ان‌جی) خود را از روسیه وارد می‌کند که این میزان بر اساس قرارداد بلندمدت این کشور به‌طور عمده از پروژه ساخالین-۲ تأمین می‌شود.

هدف از تلاش ژاپن ارسال پیامی روشن از حمایت دولت این کشور از این پروژه و مقابله با اقدام‌های کشورهای غربی است که شرکت‌های خصوصی را از سرمایه‌گذاری جدید در روسیه منع کرده‌اند.

فومیو کیشیدا، نخست‌وزیر ژاپن، روز پنجشنبه (۲۳ تیرماه) اعلام کرد که دولت این کشور با بخش خصوصی در این زمینه همکاری خواهد کرد زیرا ژاپن قصد دارد تأمین مناسب و پایدار ال‌ان‌جی خود را تضمین کند.

نمایندگان شرکت‌های میتسویی و میتسوبیشی نیز روز شنبه اعلام کردند که با همکاری دولت و شرکای خود درباره این موضوع گفت‌وگو خواهند کرد.

شل، یکی از بزرگترین سهامداران این کنسرسیوم، خروج خود را از این پروژه اعلام کرد و در حال مذاکره برای فروش سهام خود به کنسرسیومی از شرکت‌های انرژی هند است.

منبع: شانا

کلیدواژه: ژاپن روسیه درگیری های اوکراین و روسیه ال ان جی ساخالین ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۸۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان

ابراهیم بازیان با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش ایلنا، وی درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چرا که واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هر گونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

دیگر خبرها

  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • سرمایه گذاری مشترک آمریکا و ژاپن برای رهگیری موشک‌های مافوق صوت
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد