Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسیه فروش سهام در پروژه‌های انرژی مهم و توافقنامه‌های تولید مشترک نفت و گاز را برای شرکت‌های متعلق به کشورهای غیردوست، ممنوع کرد.

به گزارش ایسنا،  کشورهای غربی و متحدانشان نظیر ژاپن محدودیت‌های مالی علیه روسیه را افزایش داده‌اند و مسکو با ایجاد موانعی برای خروج شرکت‌های غربی و شرکایشان از روسیه و در بعضی از موارد توقیف دارایی‌های آنها، تلافی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با فرمان جدیدی که از سوی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه امضا شده است، روسیه بن بست با غرب که تحریم‌های گسترده ای در واکنش به جنگ در اوکراین علیه مسکو وضع کرده است را تشدید کرد. آمریکا واردات انرژی از روسیه شامل نفت، گاز طبیعی و زغال سنگ را ممنوع کرده است در حالی که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات نفت و فرآورده های نفتی دریابرد از روسیه را تا پایان سال ۲۰۲۲ به اجرا بگذارد.

پس از این که روسیه اواخر فوریه به حمله نظامی به اوکراین دست زد، غولهای نفتی بین المللی به سرعت اعلام کردند پروژه‌های مشترک در روسیه را ترک می‌کنند. بعضی از شرکت‌های بین المللی مانند اکوئینور نروژ موفق شدند از روسیه خارج شوند. این شرکت اواخر مه اعلام کرد خروج از تمامی سرمایه گذاریهای مشترک در روسیه مطابق با قانون تحریمهای نروژ و اتحادیه اروپا در خصوص روسیه، کامل شده است.

شرکت شل فروش کسب و کار خرده فروشی خود به لوک اویل را کامل کرده، اما هنوز از پروژه ال ان جی ساخالین ۲ خارج نشده است.

دولت روسیه هفته گذشته به سرمایه گذاران خارجی ساخالین ۲ شامل شل و شرکتهای ژاپنی میتسویی و میتسوبیشی یک ماه فرصت داد تا متقاضی سهام در نهاد دولتی جدیدی شوند که کنترل این پروژه را به دست گرفته است. شل تایید کرد به دنبال راه‌هایی برای خروج از این پروژه است، اما کویچی هاگیدا، وزیر صنعت ژاپن پنج شنبه گذشته اعلام کرد انتظار می رود شرکت‌های ژاپنی سهم خود در این پروژه را حفظ کنند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، ابرغول نفتی آمریکایی اکسون موبیل اعلام کرده است از پروژه نفتی ساخالین ۱ در روسیه خارج می‌شود و در فرآیند انتقال سهم ۳۰ درصدی خود به شرکت دیگری قرار دارد. غول نفتی روسنفت، پنج شنبه گذشته اکسون را مقصر تولید اندک نفت در پروژه ساخالین ۱ خواند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تولید نفت روسیه تحریمهای غربی حمله روسيه به اوكراين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۳۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام موسی احمدی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در جهش تولید، گفت: باید در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب برای تحقق شعار سال، ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی ایجاد کرد تا مردم با آشنایی با قابلیت‌ها و توانمندی‌های تولیدی کشور، در سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی کسب و کارهای جدید و آینده‌دار مشارکت کنند.

نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور بستری مناسب برای معرفی توانمندی‌های ایران به بازارهای جهانی و انعقاد قراردادهای تجاری با خریداران بین‌المللی فراهم کرد.

وی گفت: برگزاری رویدادهای بزرگی چون نمایشگاه اکسپو و حضور فعال شرکت‌های ایرانی و همچنین استقبال شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه، سهم ایران در بازارهای صادراتی را افزایش خواهد داد، که این موضوع می‌تواند به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی کشور کمک بسیاری نماید.

احمدی با اشاره به ظرفیت‌های بالای کشورمان در حوزه‌های مختلف، به خصوص صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، خاطرنشان کرد: این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها می‌تواند برای سرمایه‌گذاران خارجی دارای جذابیت باشد، که بخشی از این قابلیت‌ها در نمایشگاه اکسپو به سرمایه‌گذاران و علاقمندان به سرمایه‌گذاری در ایران، عرضه شده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اظهار امیدواری از افزایش سهم اقتصاد ایران در تجارت بین‌الملل، گفت: بخش زیادی از سرمایه‌گذاری کشور در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه عظیم پارس جنوبی واقع در عسلویه استان بوشهر ایجاد شده است، و حضور شرکت‌های فعال صنعتی منطقه پارس در این نمایشگاه، مورد استقبال سرمایه‌گذاران و تجار خارجی قرار گرفته است.

وی عسلویه و منطقه پارس جنوبی را یکی از منابع درآمدی و ارزآوری کشور برشمرد، و افزود: سرمایه‌گذاران و فعالان صنعتی منطقه پارس از فرصت‌های عرضه و معرفی خود در صنایع نمایشگاهی و برگزاری رویدادهای بین‌المللی برای توسعه اقتصادی و تجاری خود بهره ببرند.

کد خبر 6096854

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • فراهم شدن شرایط جدید برای فروش برج‌های دو قلو شهرکرد
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ